Nu på lördag den nionde september är det åter dags för Hälsans Dag i Lidingö Centrum. Det är en trevlig höstsammankomst som vi på Minutus gärna medverkar till på nytt. Som vanligt kommer centrum nämligen krylla av spännande utställare kopplade till träning, kost och hälsa.

Hälsans Dag

Schemat till Hälsans Dag är späckat och det kommer bli en trevlig dag fulladdad med inspiration, råd och hälsa. Evenemanget inleds klockan 11:00 och nedan finner ni hela programmet.

I allt detta kommer ni även träffa vår trevlige platschef och personlige tränare Jonas Karlsson. Ni hittar honom vid Minutus-disken i centrum. Passa gärna på att ställa lite frågor om hälsa och fysisk träning. Jonas har svar på det mesta och ger gärna goda råd.

Tipsrunda och fysiktester

Delta i vår enkla tipsrunda på tio snabba frågor för att vinna fina priser. Den startar vid Minutus-disken i centrum och avslutas inne på vår anläggning. Väl inne på anläggningen kan ni även passa på att göra våra roliga fysiktester som ligger till underlag för vår hälsoanalys.

Det bjuds så klart på värmande kaffe, svalkande sportdryck och andra förfriskningar.

Rabatterat erbjudande under Hälsans Dag

Under Hälsans Dag rabatterar vi vårt medlemserbjudande. Vid tecknade av ett 12-månaders medlemskap skrivs medlemsavtalet till 495 kr/mån (jmfr ordinarie pris 750 kr/mån). Medlemskapen tecknas antingen hos Jonas vid Minutus-disken i centrum alternativt inne på Minutus på Lejonstigen 2b.

Erbjudandet gäller exklusivt under Hälsans Dag lördagen den nionde september 2017 så passa på!

Program Hälsans Dag

11.00 Invigning med friidrottaren och lidingöbon Malin Ewerlöf

11.15 Friskis och Svettis

11.30 Lidingö Danscenter

11.45 SATS

12.00 Lidingö Konståkning

12.15 Lidingö Fäktklubb

12.30 Malin Ewerlöf

12.45 SATS

13.00 Lions delar ut pris till årets idrottsledare på ön

13.00 Biblioterapi – Att läsa för själen med samtalsterapeuten Mattias Leivinger

13.15 Lidingö Danscenter

13.30 Lidingö Konståkning

14.00 Friskis och Svettis

14.15 Lidingö Fäktklubb

Vi ses på lördag! Välkomna!

//Team Minutus