British Open i all ära men nu är det snart dags för Minutus Open på Lidingö Golfklubb! Det är vår nya, trevliga och vänskapliga golftävling exklusiv för våra medlemmar.

Torsdagen den 14 september är det dags för vår nya golftävling, Minutus Open, på Lidingö Golfklubb. Vi vet ju sedan tidigare att många av våra medlemmar gillar golf och detsamma gäller flera av oss i Minutus-teamet. Och det är ju alltid trevligt att ses och umgås, även utanför våra anläggningar. Därför hoppas vi på god uppslutning och räknar med en riktigt härlig dag.

Vi inleder på morgonkvisten med frukost och lite information om dagen. Därefter spelar vi en 18-håls poängbogey och avslutar sedan med en gemensam prisutdelning. Vackert sensommarväder har vi så klart beställt.

Program Minutus Open

07:30 Vi serverar kaffe och smörgås

08:00 Uppvärmning

08:30 Vi välkomnar till dagens tävling (viktigt att vara på plats vid denna tid)

09:00 Gemensam start 18-håls poängbogey

13:30 Prisutdelning

Anmälan Minutus Open

Inbjudan gäller så klart för alla våra medlemmar, oavsett vilken anläggning du tränar på. Antalet platser är dock begränsat så anmäl dig så snart som möjligt för att inte missa detta. Anmälan sker i formuläret nedan, dock senast 7 september. Först till kvarn. Det går även bra att mejla eventuella frågor till kontakt@minutus.se.

Vi ses den 14:e september! Peppen är total.

Varmt välkomna önskar Team Minutus

Boka provträning

Vill du prova på?

Boka provträning nedan så kontaktar vi dig för att hitta en tid där du tillsammans med en av våra tränare kan testa vårt upplägg.
Utan kostnad så klart.

Välkommen in till Sveriges smartaste träning!