Att försöka – eller att faktiskt göra det … Anders Eriksson, 41 år och personlig tränare sedan mer än 15 år, håller en inspirationsföreläsning och berättar om hur vi bör agera för att uppnå förändringar i livsstil.

Berättelsen utgår från Anders egen personliga resa då han utvecklade sig själv från nybörjare till elitmotionär inom skidåkning. Föreläsningen ger konkreta råd och insikter om hälsa, fysisk träning och mentala målbilder som gäller för oss alla, oavsett fysisk status och kondition.

Anders berättar även om hur skidåkningen förde honom vidare till extremprojektet Team 423 – en grupp motionärer som utmanade sig själva och tog sig an den svenska klassikern (Vansbrosimmet, Vasaloppet, Vätternrundan och Lidingöloppet) – under bara ett dygn, och hur han lade upp satsningen med målbilder, balans i vardagen och förberedelser för att axla utmaningen.

Om ni önskar kommer Anders, som är platschef på Minutus Norra Bantorget, till ert företag när det passar, kanske till gemensamma frukosten, lunchen, eftermiddagsfikat, och håller en presentation på cirka 20 minuter. Därefter besvarar han era frågor angående träning, hälsa och kost.

Föreläsningen är kostnadsfri. Hör av er och anmäl intresse på kontaktuppgifterna nedan.

Kontakt

Minutus Norra Bantorget
Olof Palmes gata 29
111 22 Stockholm
070 – 721 90 10
norrab@minutus.se
www.minutus.se