Med start i morgon första september startar vi en ny lekfull tävling, Minutus Champion, för att tillsammans med er på allvar ta itu med höstformen.

Vi ser det varje dag. Ni är många som kämpar stenhårt med er träning. Och vi vill gärna uppmärksamma det och hylla er för all tid och svett som ni lägger ned. Det gör vi med en enkel, lekfull och förhoppningsvis motiverande tävling.

Upplägg

I all sin enkelhet går Minutus Champion ut på att träna så mycket som möjligt september. Tack vare Minutus digitala koncept och dess mätbarhet så kan vi se er träning, er utveckling och era resultat över tiden, både kortsiktigt och långsiktigt. Det gör även att vi kan mäta förbränning. Och det är den totala förbränningen under månaden vi mäter i denna tävling.

Upplägget innebär att vem som helst kan vinna, oavsett tidigare träningsvana eller nuvarande fysisk status. Det handlar bara om att vara flitig och träna på i sin egen takt. Ni tränar som vanligt precis så mycket eller så lite ni vill. Det ska ju vara roligt, inte pressande.

Minutus Champion startar i morgon, fredagen den första september, och tävlingen löper månaden ut.

Det krävs ingen anmälan.

Priser

Vinnaren blir korad som Minutus Champion och förutom ära och folkets jubel står lite priser på spel …

  1. 1 frimånad adderat på ditt medlemskap + 1 h helkroppsmassage + Minutus träningsflaska
  2. 1 frimånad adderat på ditt medlemskap + Minutus träningsflaska
  3. Minutus träningsflaska

Träningstips

Ju hårdare du tränar desto skönare känsla efteråt! Det kan låta som en självklarhet, men det är ändå lätt att glömma bort. Du kommer vara här på gymmet lika lång tid oavsett – varför inte göra det absolut bästa av tiden du lägger ned!? Det är sååå värt det.

För att få ut maximalt av styrketräning är det viktigt att träna på en tillräckligt hög belastning – givetvis utifrån just dina egna förutsättningar. Musklerna behöver få en ordentlig utmaning för att utvecklas och stimuleras till utveckling och inte riskera stagnation. Ett tips är därför att träna så hårt att du verkligen inte orkar en enda repetition till när minuten är slut! Det är bara att gå all in. Bränn allt krut!

Det ska bli roligt att följa er utveckling. Och tveka inte att be om råd från oss tränare. Vi är ju här för er skull.

Lycka till!