September månad har nått sitt slut och det innebär att vi nu kan summera den genomförda individuella träningen och kora vår första Minutus Champion.

Minutus Champion

I all sin enkelhet går Minutus Champion ut på att träna så mycket som möjligt. Tack vare Minutus digitala koncept och dess mätbarhet så kan vi se era träningsresultat över tiden. Det gör även att vi kan mäta förbränning och det är den totala förbränningen under den gångna månaden vi mäter i denna tävling.

Och vilka otroligt fina insatser ni stått för! Vi lyfter på hatten för er alla och i synnerhet för vår vinnare som vann med marginal och en imponerande total förbränning under gångna månaden.

Första plats och Minutus Champion

Ronny Werjefelt, Minutus Norra Bantorget, 13 023 kcal

Andra plats

Johan Kaiser, Minutus Lidingö, 6 463 kcal

Tredje plats

Fredrik Gejrot, Minutus Lidingö, 5 752 kcal

Fjärde plats

Marika Tyrsén, Minutus Norra Bantorget, 5 466 kcal

Femte plats

Åke Lännerholm, Minutus Lidingö, 5 369 kcal

Prisbord

Vi gratulerar Ronny till segern och den starka insatsen med en helkroppsmassage, en träningsflaska samt en frimånad adderad till medlemskapet.

Vi säger också grattis till Johan till silverplatsen och belönar honom med en frimånad samt en motionsflaska. Och grattis till Fredrik som kammar hem bronset och vinner en träningsflaska.

Ni hämtar ut era priser vid nästa besök.

Även stort grattis till Marika och Åke på fjärde respektive femteplats och till alla andra medlemmar som kämpat tappert under månaden.

Det har verkligen varit otroligt kul att följa utvecklingen från vårt håll och det blir naturligtvis fler upplagor av Minutus Champion framöver.