Privacy Policy

Minutus Training AB

Allmänt

  1. Minutus värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är Minutus målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Privacy Policyn hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information Minutus samlar in och hur den används. Genom att godkänna Privacy Policyn på Hemsidan i samband med lämnande av personuppgifter så godkänner du Minutus behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.
  2. Vi ber dig att ta del av Privacy Policyn med jämna mellanrum eftersom den kan komma att uppdateras

Personuppgiftsansvarig

  1. Minutus Training AB (”Minutus”), 556985-6858, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter som samlas in i samband med att du använder Hemsidan eller genomför bokningar på Hemsidan. Minutus kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (SFS 1998:204) eller annan lagstiftning som har ersatt personuppgiftslagen och denna Privacy Policy.

Personuppgifter

  1. Minutus kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar, har lämnat till oss eller som vi samlat in på Hemsidan genom cookies. De personuppgifter som Minutus behandlar är ditt namn, e-mailadress och telefonnummer.
  2. Minutus efterfrågar aldrig på Hemsidan känsliga personuppgifter såsom hälsouppgifter. Om du självmant lämnar känsliga personuppgifter till Minutus gör du det på eget initiativ och samtycker till att Minutus behandlar sådan information.
  3. Minutus behandlar dina personuppgifter för att hantera registrering av medlemskap. Personuppgifter kan också användas som underlag för att genomföra marknadsanalys, affärsutveckling samt statistik.
  4. Du samtycker även till att dina uppgifter kan användas för utskick av direktmarknadsföring, periodiska nyhetsbrev eller annan marknadskommunikation rörande Minutus produkter och tjänster. Denna kommunikation kan ske genom brev, e-mail eller sms. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till marknadsföring genom att kontakta Minutus, se nedan för kontaktinformation.
  5. Minutus lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part om det inte är nödvändigt för att fullgöra de avtal som Minutus ingår med dig eller om Minutus enligt lag måste lämna ut personuppgifter.
  6. Dina personuppgifter kan komma att överföras till land utanför EU/EES för att fullgöra de avtal som Minutus ingår med dig.

Cookies

  1. Minutus använder cookies på Hemsidan för att förbättra användarupplevelsen samt samla in statistik om besökare. Cookies är små textfiler som lagras på din dator och som är möjliga att använda för att se hur du interagerar med Hemsidan. Det finns två huvudtyper av cookies: 1) en permanent cookie som ligger kvar på din dator under en bestämd tid och 2) en sessioncookie som lagras tillfälligt i datorn under tiden du är inne på en Hemsidan. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.
  2. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång en webbplats försöker placera en cookie på din dator.

Rättelse och information

  1. Du har rätt att en gång per kalenderår gratis få information om vilka personuppgifter som behandlas om dig. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till Minutus. Begäran ska skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges nedan.
  2. Minutus vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till Minutus förändras, t.ex. om du ändrar din e-mailadress, namn eller telefonnummer, vänligen lämna Minutus korrekta uppgifter genom att skicka ett e-mail till adressen nedan. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Kontaktuppgifter

Vänligen kontakta Minutus om du har frågor om behandlingen av dina personuppgifter:

Minutus Training AB,
Lejonstigen 2B
181 32 Lidingö.

kontakt@minutus.se

073 173 02 98

Social Media