Team

Mikael

Mikael kommer ursprungligen från Mora och är utbildar sig nu till naprapat. Privat gillar Mikael att träna och håller på med en del bollsporter.

Anna F

Anna kommer ursprungligen från Mora och är utbildad PT och certifierad massör. Privat gillar hon att åka skidor på vintern och vandra på sommaren. Naturen är avkoppling henne.

Teresa

Teresa kommer ursprungligen från Kuba och har innan hon utbildade sig till tränare drivit eget bolag inom klädbranschen. När Teresa inte jobbar på Minutus hittar man henne tränandes thaiboxning.

Sebastian

Sebastian är delägare och en av grundarna till Minutus. Han är uppvuxen söder om Stockholm och är civilekonom från Stockholms universitet.
Vid sidan om jobbet är Sebastian väldigt sportintresserad och är förutom att vara en expert från TV-soffan så är han en inbiten golfare.

Sebastian H

Sebastian är lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare. Tidigare idrotter är simning och innebandy. Träning har alltid varit en stor del i Sebastians liv och något han brinner för.

Jonas

Jonas har studerat två år vid Bosön och har en bakgrund som personlig tränare och kostrådgivare. Han är född och uppvuxen i Dalarna och är intresserad av de flesta bollsporter. När han inte spelar fotboll själv så följer han engelska Premier Leauge nitiskt. Jonas är även delägare i Minutus.

Viking

Viking studerar för närvarande på tränarlinjen på Bosön och är inne på sitt tredje och sista år. Vid sidan av jobbet och skolan så tränar och tävlar Viking på elitnivå i skateboard, där hans främsta merit är ett EM guld. Förutom detta så har han ett stort intresse för bollsporter och träning i allmänhet.

Boka provträning

Vill du prova på?

Boka provträning nedan så kontaktar vi dig för att hitta en tid där du tillsammans med en av våra tränare kan testa vårt upplägg.
Utan kostnad så klart.

Välkommen in till Sveriges smartaste träning!

Social Media

Vill du veta mer?