Team

Anna F

Anna kommer ursprungligen från Mora och är utbildad PT och certifierad massör. Privat gillar hon att åka skidor på vintern och vandra på sommaren. Naturen är avkoppling henne.

Teresa

Teresa kommer ursprungligen från Kuba och har innan hon utbildade sig till tränare drivit eget bolag inom klädbranschen. När Teresa inte jobbar på Minutus hittar man henne tränandes thaiboxning.

Sebastian

Sebastian är delägare och en av grundarna till Minutus. Han är uppvuxen söder om Stockholm och är civilekonom från Stockholms universitet.
Vid sidan om jobbet är Sebastian väldigt sportintresserad och är förutom att vara en expert från TV-soffan så är han en inbiten golfare.

Sebastian H

Sebastian är lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare. Tidigare idrotter är simning och innebandy. Träning har alltid varit en stor del i Sebastians liv och något han brinner för.

Anders

Anders har varit verksam som personlig tränare i över 15 år.
Han har drivit flertal gym och andra verksamheter och är
elitmotionär inom längdskidåkning samt har ett förflutet som bandyspelare på elitnivå.

Jonas

Jonas har studerat två år vid Bosön och har en bakgrund som personlig tränare och kostrådgivare. Han är född och uppvuxen i Dalarna och är intresserad av de flesta bollsporter. När han inte spelar fotboll själv så följer han engelska Premier Leauge nitiskt.

Viking

Viking studerar för närvarande på tränarlinjen på Bosön och är inne på sitt tredje och sista år. Vid sidan av jobbet och skolan så tränar och tävlar Viking på elitnivå i skateboard, där hans främsta merit är ett EM guld. Förutom detta så har han ett stort intresse för bollsporter och träning i allmänhet.

Boka provträning

Vill du prova på?

Boka provträning nedan så kontaktar vi dig för att hitta en tid där du tillsammans med en av våra tränare kan testa vårt upplägg.
Utan kostnad så klart.

Välkommen in till Sveriges smartaste träning!

Social Media