Minutus har inlett ett samarbete med InMo Medveten Träning och deras vårdverksamhet. De finns på Brahegatan 42 på Östermalm.

Vi på Minutus erbjuder nu via InMo Medveten Träning behandlingar med inriktning på undersökning och rehabilitering av skador och besvär i rörelseapparaten. InMo erbjuder ett brett utbud av terapeuter som alla har en viktig roll i strävan efter att få dig smärt- och besvärsfri.

InMo har kompetens inom rörelseanalys, behandlar manuellt med OMT-tekniker, tränings- och livsstilsråd, smärtstillande injektioner, mediciner mm. De behandlar även stress, oro, ångest och sömnproblem samt beteendeförändring och problemlösning enligt KBT.

För vem är det här främst tänkt?
För Minutus medlemmar som haft smärta i olika delar av kroppen under längre tid men inte riktigt fått ordning på det, eller kännedom om orsaken till problemen, tidigare via primärvården.

Prata med Benny eller Sebastian (eller fyll i formuläret nedan) hos oss så hjälper de dig vidare och ser till att du får svar på varför du har problem, och en åtgärdsplan för att ta det vidare mot smärtfrihet. Du kan även läsa mer på www.inmo.se

All behandling sker i samverkan med Minutus och bokning sker via Benny och Sebastian.

Skadebedömning Rörelseapparaten inklusive återkoppling och åtgärdsplan kostar 1295 kr.

Vänligen observera att InMo har en 24 timmars avbokningsregel.