TeamBenny


En av Minutus grundare och ägare. Benny har varit PT och gymägare i drygt 20 år. Han åker regelbundet Vasaloppet och springet Lidingöloppet. Han spelar även mycket golf.


Mikael


Mikael kommer ursprungligen från Mora och är utbildar sig nu till naprapat. Privat gillar Mikael att träna och håller på med en del bollsporter.


Anna F


Anna kommer ursprungligen från Mora och är utbildad PT och certifierad massör. Privat gillar hon att åka skidor på vintern och vandra på sommaren. Naturen är avkoppling för henne.


Sebastian


Sebastian har idrottat större delen av sitt liv, framförallt inom ishockey. Han har även varit tränare för ungdomslag i ishockey. Han är delägare och en av grundarna till Minutus och brinner för träning och att hjälpa människor nå sina mål. Vid sidan om jobbet är Sebastian väldigt sportintresserad och en inbiten golfare. Han är uppvuxen söder om Stockholm.


Sebastian H


Sebastian är lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare. Tidigare idrotter är simning och innebandy. Träning har alltid varit en stor del i Sebastians liv och något han brinner för.


Jonas


Jonas har studerat två år vid Bosön och har en bakgrund som personlig tränare och kostrådgivare. Han är född och uppvuxen i Dalarna och är intresserad av de flesta bollsporter. När han inte spelar fotboll själv så följer han engelska Premier Leauge nitiskt. Jonas är även delägare i Minutus.


Intresseanmälan

Vill du veta mer? Klicka dig vidare och fyll i din information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Välkommen in till Sveriges smartaste träning!

Social Media