TeamLejla


Lejla är ursprungligen från Enköping där hon innan hon började på Minutus jobbat som Personlig tränare ett par år. Lejla är kunnig om kost och äter själv bara vegetariskt. Hon älskar att träna och brinner för att hjälpa andra människor nå sina hälsomål.


Jonas F


Jonas är ursprungligen från Norrköping där han tidigare idrottat inom en rad olika sporter, bland annat tennis. Jonas är lic. PT och studerar nu till Idrottskonsulent på Bosön.


Benny


En av Minutus grundare och ägare. Benny har varit PT och gymägare i drygt 20 år. Han åker regelbundet Vasaloppet och springet Lidingöloppet. Han spelar även mycket golf.


Mikael


Mikael kommer ursprungligen från Mora och är utbildar sig nu till naprapat. Privat gillar Mikael att träna och håller på med en del bollsporter.


Anna F


Anna kommer ursprungligen från Mora och är utbildad PT och certifierad massör. Privat gillar hon att åka skidor på vintern och vandra på sommaren. Naturen är avkoppling för henne.


Sebastian


Sebastian har idrottat större delen av sitt liv, framförallt inom ishockey. Han har även varit tränare för ungdomslag i ishockey. Han är delägare och en av grundarna till Minutus och brinner för träning och att hjälpa människor nå sina mål. Vid sidan om jobbet är Sebastian väldigt sportintresserad och en inbiten golfare. Han är uppvuxen söder om Stockholm.


Intresseanmälan

Vill du veta mer? Klicka dig vidare och fyll i din information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Välkommen in till Sveriges smartaste träning!

Social Media