PersonalAnna


Träningen har alltid varit ett stort intresse hos mig. Jag har sedan tidig ålder varit aktiv inom ridsporten och har sedan fem år tillbaka intresserat mig för westernridningen. Min träningsfilosofi är att träningen ska vara kul. Lycka för mig är att du ser fram emot träningen och att du efter passet lämnar gymmet både gladare och starkare. Min drivkraft är att få se dig utvecklas.


Tina


Platschef på Minutus och har arbetat i träningsbranschen i snart 15 år. Älskar utmaningar och har som motto att lära mig något nytt varje år, nu senast blev det en jägarexamen. I övrigt har jag idrottat hela livet både inom lagidrott och individuell idrott. Tanken kring träning är att träna för att känna sig stark och smidig. Att hålla det enkelt, ha disciplin och se till att ha lite kul!


Anders


Personlig tränare och kostrådgivare. Älskar att träna, allt från gymträning till yoga. Vill inspirera och motivera alla till träning för ett fysiskt och psykiskt välmående. Det är aldrig för sent att göra nya val i livet. ”The idea is to die young as late as possible”.


Björn


Personlig tränare och medicinsk tränare sedan flera år tillbaka. Är en flitig idrottare som bland annat gjort en svensk klassiker. På vinterhalvåret blir det en del utförsåkning, både som skidlärare och för nöjets skull. Min devis är ”Styrka i vardagen”.


Benny


Var med och startade upp Minutus och är en av ägarna. Har jobbat som personlig tränare i över 20 år och har en gedigen kunskap inom träning och hälsa. Gillar att utmana sig både på skidor och i löpspåret, så det har blivit ett gäng med Vasalopp och Lidingölopp i bagaget. Tycker även om att spela golf.


Intresseanmälan

Vill du veta mer? Klicka dig vidare och fyll i din information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Välkommen in till Sveriges smartaste träning!

Social Media