PersonalBjörn


Björn är PT sedan många år och en flitig idrottare, han har bland annat gjort en svensk klassiker, åker mycket utförsåkning samt swimrun.


Lejla


Lejla har flera års erfarenhet av jobbet som Personlig Tränare och Kostrådgivare. Hon tränar själv mycket klassisk gymträning med fokus på funktionell träning. Lejla har en bred kompetens inom träning men har valt att specialisera sig inom viktnedgång samt skadeförebyggande träning.


Jonas F


Jonas är ursprungligen från Norrköping där han tidigare idrottat inom en rad olika sporter, bland annat tennis. Jonas är lic. PT och studerar nu till Idrottskonsulent på Bosön.


Benny


En av Minutus grundare och ägare. Benny har varit PT och gymägare i drygt 20 år. Han åker regelbundet Vasaloppet och springer Lidingöloppet. Han spelar även mycket golf.


Mikael


Mikael kommer ursprungligen från Mora och är utbildar sig nu till naprapat. Privat gillar Mikael att träna och håller på med en del bollsporter.


Sebastian


Sebastian har idrottat större delen av sitt liv, framförallt inom ishockey. Han har även varit tränare för ungdomslag i ishockey. Han är delägare och en av grundarna till Minutus och brinner för träning och att hjälpa människor nå sina mål. Vid sidan om jobbet är Sebastian väldigt sportintresserad och en inbiten golfare. Han är uppvuxen söder om Stockholm.


Intresseanmälan

Vill du veta mer? Klicka dig vidare och fyll i din information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Välkommen in till Sveriges smartaste träning!

Social Media