Minutus är gymmet där alla känner sig välkomna! Vi skiljer oss från många traditionella
 gymkedjor som tävlar i att
 erbjuda flest träningsformer. Vi vet att ingen kan vara bäst på allt, därför har vi valt att vara bäst på en sak – enkel och effektiv träning på drygt 17 minuter som ger resultat. Det spelar ingen roll om du är vältränad och tränar regelbundet eller om du aldrig tränat – vi lovar att alla kommer nå resultat hos oss!

Unikt träningskoncept som utgår ifrån dig
Som medlem på Minutus får du en individuell träningsplan utarbetat av en utbildad tränare på Minutus. Du lägger tillsammans med tränaren upp en plan som ligger i linje med dina mål, oavsett om du vill bli starkare, gå ner i vikt eller bara må bättre. Varje gång du tränar, oavsett hur ofta, har du stöd av en tränare på plats som har tillgång till all din tränings- data och kan coacha dig.

Enkel och säker träning med de senaste träningsmaskinerna

Hos oss tränar du med maskiner från Milon, det mest innovativa träningsmaskinerna inom tids- och resultateffektiv träning. Vid första träningstillfället ställer vi in maskinerna efter din längd och vikt, det tar inte längre än några sekunder och sedan lagras informationen på ditt smartcard.  Alla personliga inställningar och individuell träningshistorik lagras här och med hjälp av den lagrade träningshistoriken coachar våra tränare dig att nå bästa möjliga träningsresultat.

Du som medlem behöver inte göra några justeringar själv vid varje maskinbyte, utan det är bara att sätta i ditt smartcard för att maskinen automatiskt ska ställa om sig till just dig.

Privacy Policy

Minutus privacy policy nås här