På Minutus garanterar vi resultat via den mest effektiva, enkla och säkra träningsformen i Sverige. Det tar endast 17,5 minuter att träna igenom hela kroppen och som medlem får du en individuell träningsplan samt hjälp av våra tränare att följa din plan och nå resultat. I medlemskapet ingår dessutom tester var tredje månad för att följa upp resultaten av din träning.

Enkelt och säkert

På Minutus tränar du med maskiner från Milon, det mest innovativa inom tids- och resultateffektiv träning. Vid första träningstillfället ställer vi in maskinerna efter din längd och vikt, det tar inte längre än några sekunder och sedan lagras informationen på ditt smartcard.

Varje maskin har en minnesfunktion som styrs av ett smartcard och på så sätt anpassas alla inställningar för just dig och du undviker vanliga skaderisker till följd av fel inställningar. Du behöver heller inte göra några justeringar själv vid maskinbyte, det är bara att sätta i kortet och maskinen justeras för att passa just dig. Enkel och säker träning med andra ord!

Effektiv träning med hjälp av personlig tränare

Vårt mål är att du ska nå dina mål. Varje gång du tränar, oavsett hur ofta, har du stöd av en tränare på plats som har tillgång till all din träningsdata och kan coacha dig. Du lägger tillsammans med tränaren upp en plan som ligger i linje med dina mål, oavsett om du satsar på att springa maraton eller bara vill må bättre.

Med träningsmaskinerna från Milon som vi använder, jobbar muskeln åt båda hållen i en rörelse som höjer träningseffektiviteten med upp till 30 procent jämfört med en traditionell maskin. All träningshistorik lagras och därigenom kan våra tränare stötta, coacha och följa upp din träning och skapa ett större engagemang samt ett garanterat resultat.
Helt enkelt – effektiv träning!

Individuell träningsplan och tester

Som medlem på Minutus får du en egen träningsplan. Det finns olika träningsplaner beroende på din målsättning: ökad styrka, viktminskning eller allmänt välbefinnande. Var tredje månad bokar vi in ett personligt möte där vi följer upp dina resultat och går igenom nästa steg. I samband med detta möte genomförs även ett antal tester där vi bland annat mäter din styrka och muskelmassa samt balans och rörlighet. Självklart gör du bara testerna om du vill. Allt detta gör vi för att du ska nå dina mål på ett effektivt sätt!